• We don't create websites, we create success!

Elementor Yoast Seo – Integrarea Yoast SEO cu Elementor

Elementor Yoast Seo – Integrarea Yoast SEO cu Elementor

Elementor Yoast Seo – Integrarea Yoast SEO cu Elementor

Dupa cum bine stii deja, Yoast SEO este un plugin WordPress care te ajuta sa imbunatatesti pozitia in motoarele de cautare. Un alt plugin extrem de popular, pe care multi oameni in folosesc, de asemenea, este Elementor. Acesta iti permite sa construiesti site-uri web si pagini de destinatie de marketing frumoase si complet functionale fara sa scrii o singura linie de cod. Pentru a-ti permite sa lucrezi fara probleme la SEO in timp ce iti construiesti paginile, s-a integrat Yoas SEO in Elementor. In acest articol iti vom explica cum functioneaza aceasta integrare.

Yoast, cel mai important plugin WordPress SEO este integrat perfect in Elementor, un lucru care iti permite accesezi si sa modifici setarile SEO ale paginii tale fara sa parasesti Elementor, pentru un flux de lucru mai eficient. Aceleasi caracteristici care au fost intotdeauna disponibile in editorul WordPress sunt acum disponibile chiar in panoul Elementor. In cele ce urmeaza iti vom spune tot ce trebuie sa stii despre Elementor Yoast SEO.

Utilizarea Yoast SEO in Elementor

Pentru a incepe sa creezi o pagina noua in Elementor si sa o optimizezi cu Yoast SEO trebuie sa urmezi pasii de mai jos.

Deschide ecranul de prezentare generala a paginilor si fa clic pe butonul Add New. Se va deschide ecranul de editare al paginii. Fa clic pe butonul Edit with Elementor. Vei fi in ecranul de editare al paginii Elementor. Odata ajuns in editorul Elementor, construieste pagina asa cum ai face-o in mod normal.

Elementor Yoast Seo – Integrarea Yoast SEO cu ElementorPentru a accesa bara laterala Yoast SEO trebuie sa faci clic pe meniul Hamburger (trei linii orizontale) din coltul din stanga sus. De asemenea, poti face clic pe pictograma roata dintata din coltul din stanga jos pentru a dezvalui un meniu care iti va oferi acces la Yoast SEO. Selecteaza Yoast SEO din meniu. Dupa ce ai dat clic pe meniul Hamburger poti selecta elementul de meniu Yoast SEO 1. Alternativ, cand ai facut clic pe pictograma roata dintata poti selecta fila Yoast SEO. Selectarea Yoast SEO iti va oferi acces la bara laterala Yoast SEO.

Foloseste setarile din bara laterala Yoast SEO pentru a-ti optimiza continutul. Elementor Yoast SEO analizeaza toate blocurile de continut pe care le utilizezi in Elementor. Analiza este aceeasi ca in editorul de blocuri obisnuit sau editorul clasic din WordPress. Asadar, toate caracteristicile Yoast SEO (premium) sunt disponibile si in bara laterala Yoast SEO din Elementor.

De ce ar trebui sa folosesc Yoast SEO in Elementor?

Pot construi pagini web cu aspect perfect, dar trebuie sa faci ceva mai mult decat sa le faci sa arate bine. Trebuie sa le optimizezi atat pentru motoarele de cautare, cat si pentru utilizatori. Paginile tale au nevoie de o baza tehnica buna, de un continut excelent si de o structura solida a site-ului. Pe scurt, ai nevoie de SEO. Cu toate aceste lucruri, Yoast SEO te poate ajuta.

Yoast SEO se integreaza perfect cu Elementor

Daca esti obisnuit cu Yoast SEO, te vei simti ca acasa in bara laterala Elementor – tocmai s-a mutat din partea dreapta in partea stanga. In rest, totul este la fel. Toate functiile functioneaza in acelasi mod si le poti gasi in acelasi loc. Daca ai Yoast SEO Premium, vei avea, de asemenea, acces la functiile suplimentare din acea bara laterala, cum ar fi sugestiile de legaturi interne, previzualizarile sociale si functiile de fraze cheie aferente.

Analizele de continut Yoast SEO functioneaza in timp real

Un continut excelent este coloana vertebrala a unui site web bun. Din fericire, Yoast SEO vine cu o serie de analize care iti ofera feedback cu privire la ceea ce ai scris – in timp real, in orice tip de continut realizat in Elementor. Pur si simplu completeaza fraza cheie pe care te concentrezi si foloseste feedback-ul pentru a crea o bucata de continut perfect optimizata, care este o placere de citit.

Fraza cheie de focalizare

Fraza cheie de focalizare este cuvantul cheie sau fraza principala pe care doresti sa o clasfici bine in motoarele de cautare. Introdu o fraza aici. Aceasta fraza va fi utilizata in fila de analiza SEO. Daca doresti, poti, de asemenea, sa cauti fraze-cheie conexe cu ajutorul integrarii SEMrush, facand clic pe butonul optional Get related keyphrases (Obtine fraze cheie conexe). Daca alegi sa folosesti aceasta functie, va trebui sa te conectezi la contul SEMrush in fereastra pop up care apare.

Analiza lizibilitatii

Optiunea Analiza lizibilitatii foloseste un algoritm pentru a evalua lizibilitatea continutului paginii sau al postarii. Aceasta evidentiaza zonele cu probleme si iti ofera sugestii actionabile pentru a-ti corecta continutul.

Analiza SEO

Optiunea SEO Analysis (Analiza SEO) utilizeaza fraza cheie Focus selectata de tine pentru a face sugestii de imbunatatire a continutului cum ar fi linkurile interne, metadescrierea si multe altele. Poti folosi aceste sugestii pentru a face modificari chiar in Editorul Elementor Yoast SEO. Analiza se va face in timp real si modificarile sunt reflectate in bara laterala.

Schema

Optiunea Schema ajuta motoarele de cautare sa inteleaga mai bine site-ul tau web si continutul acestuia.

Advanced

Optiunile Advanced sunt destinate utilizatorilor mai experimentati si includ posibilitatea de a alege dintre urmatoarele setari: pentru a permite motorului de cautare sa afiseze aceasta pagina in rezultatele cautarii, pentru a indica motoarelor de cautare daca ar trebui sa urmareasca linkurile de pe aceasta pagina si pentru a seta optiuni avansate de meta robots si URL canonice.

Asadar, Elementor este cel mai popular instrument pentru a construi vizual site-uri web in WordPress. Acesta faciliteaza construirea de site-uri si pagini de destinatie frumoase fara a fi nevoie sa codifici o singura linie. Yoast SEO este complet compatibil cu Elementor, gata sa ajute toate acele pagini minunate sa aiba performante bune in motoarele de cautare.

Call Now Button