• We don't create websites, we create success!

Web Design

Servicii De Web design Brașov

Web Design Brașov – Pornești o nouă afacere? Sau nu mai reușești să atragi noi clienți? Poți lua în considerare serviciile noastre de web design! Un website, fie de prezentare, catalog de produse sau magazin online, va asigura o prezență online puternică printre competitorii tăi.

Mediul online s-a dezvoltat mult în ultimul timp, iar noile tehnologii au permis crearea de noi platforme pentru promovarea afacerilor. De aceea multe companii au ales să investească într-un website ce le va prezenta compania și produsele sau serviciile în mediul online.

Branding și rebranding
Branding și rebranding

De Ce Ai Nevoie De Un Site Pentru Afacere

Web Design Brașov – Probabil te întrebi de ce ai investi într-un website pentru afacere. Cum noile tehnologii din ziua de azi ne fac viața mai ușoară, este mai ușor să cauți orice informație online. Fie că folosești un desktop, laptop sau telefon, îți dorești să navighezi pe un website modern și ușor de utilizat, dar să aibă toate detaliile necesare. Dacă un website se încarcă greu, nu are design atractiv sau nu are nimic relevant, acesta pierde vizitatori. De aceea este important ca website-ul pentru o afacere să fie modern, cu meniu ușor de utilizat și cu toate detaliile necesare, dar păstrând un design elegant și care se încarcă pe orice tip de ecran.

Experții noștri în web design vor crea un site ce se muleaza pe afacerea și dorințele tale. Fie site de prezentare, catalog de produse sau magazin online, la Cidev Concept vei găsi soluții creative pentru afacerea ta!

Site De Prezentare

Acesta prezinta în detaliu afacerea și produsele sau serviciile incluse în portofoliul firmei.

Catalog Produse

Catalogul de produse este alegerea ideală pentru prezentarea produselor în mod simplu și detaliat.

Magazin Online

Doresti să vinzi produsele online într-un mod mai simplu? Poți considera un magazin online pentru afacerea ta!

Design Responsive Pentru Toate Device-urile!

În ziua de azi este ușor să folosești mini computerul de buzunar, acesta luând locul unui calculator mare ce ocupă mult spațiu. Cum programul nostru este încărcat zilnic, este mai convenabil să cauți orice informație pe telefonul mobil sau tabletă. Iar un website cu design responsive va atrage mai multe vizite organice.

Web Design Brașov – Un website cu design responsive se încarcă mai repede, are imagini de calitate și informațiile sunt ușor de citit. În plus, motoarele de căutare pun mare accent pe experiența utilizatorului, așadar un website responsive are mai mari șanse de indexare pe Google. Echipa noastră se asigură că orice website realizat are design responsive. În plus, dacă afacerea ta nu are încă un brand și o identitate vizuală bine puse la punct, te putem ajuta să îi crești vizibilitatea în piață.

Call Now Button