• We don't create websites, we create success!

Identitate vizuală

Identitate Vizuală Brașov

De ce ai apela la serviciile de identitate vizuală Brașov? Cu toții știm cât de importantă este promovarea afacerii online și offline, dar fără o imagine puternică, sunt slabe șanse de a fi văzut. O identitate vizuală reprezintă domeniul de activitate, produsele și serviciile și alte informații ale companiei. Cu ajutorul unei identități vizuale puternice, este mai ușor să fi văzut de către potențialii clienți. La baza identității vizuale stă simbolul companiei, numit și logo. Logo-ul este prezent în toate materialele companiei, de la cărți de vizită la website.

Identitate vizuală Brașov
Identitate vizuală Brașov

De Ce Ai Alege Serviciile Noastre?

Când vine vorba de grafică publicitară, echipa noastră de experți are o experiență de peste 10 ani în domeniu. De-a lungul activității noastre, am învățat care sunt tendințele pe piață, dar să le și adaptăm la dorințele clientului. Rezultatul va fi o identitate vizuală unică pentru afacerea clientului nostru.

Alte rezultate pot fi văzute și în portofoliul nostru ce a fost construit cu grijă de-a lungul activității noastre. Pasiunea și creativitatea noastră sunt ușor de văzut în fiecare din proiectele noastre.

Procesul creeării unei identități vizuale se începe cu consultarea clientului, pentru a afla dorințele și așteptările acestuia la imaginea firmei sale. Vom stabili cele mai importante detalii și vom propune idei și variante grafice pentru crearea identității vizuale.

Logo

Simbolul oficial al companiei, orice identitate vizuală se pornește de la un logo.

Font-uri

Scrisul va trebui să fie ușor de citit, dar să și atragă atenția clienților.

Imagini

Acestea sunt alese cu grijă pentru a crea o identitate vizuală unică.

Grafică Publicitară Pentru Materiale Tradiționale

Când vine vorba de identitate vizuală se consideră și materialele tradiționale de publicitate. Acestea sunt folosite de mulți ani pentru a răspândi informații despre companie, putând fi la fel de eficiente ca și prezența online. Cărțile de vizită, micuțele accesorii de buzunar ale fiecărui afacerist, conțin datele necesare: datele de contact ale firmei și logo-ul. Pliantele sunt ușor de distribuit în zonele publice. Bannerele pot fi expuse în spații deschise. Iar broșurile conțin în detaliu informații despre companie și produsele sau serviciile incluse.

Call Now Button