• We don't create websites, we create success!

Branding și rebranding

Servicii De BRANDING ȘI REBRANDING

Branding și rebranding – Activitățile de branding și rebranding reprezintă o serie de activități realizate cu scopul unei mai bune reprezentări a serviciilor și produselor unei afaceri. Conceptul de rebranding se referă la cercetări și recomandări strategice, care pe termen lung ajută ca afacerea să devină mai puternică și mai vizibilă în piață. O listă standard de elemente vizuale care intra sub umbrela proceselor de branding și rebranding ar fi identitatea vizuală online, crearea de materiale de grafică publicitară pentru promovarea în offline, precum și crearea unui logo reprezentativ. Noi te putem ajuta cu toate aceste elemente dacă îți dorești să construiești un brand puternic și ușor de cunoscut de către clienții tăi.
Branding și rebranding
Branding și rebranding

Când ai nevoie de branding sau de rebranding?

Probabil te întrebi de ce ai investi într-un proces de branding sau rebranding. Este simplu. Dacă dorești ca produsul tău să fie preferat de clienții tăi și să te distingi în piață, ai nevoie de un brand puternic. Practic, în cazul în care afacerea ta este nouă, poți apela la un serviciu de branding. Iar, dacă ai deja un brand însă îți dorești o schimbare de imagine, poate un logo mai reprezentativ, serviciul de rebranding este exact ce ai nevoie. Aceste servicii ajută la transformarea logo-ului companiei și a afacerii tale într-un produs foarte ușor de recunoscut de către clienții tăi finali. Pe termen lung, această imagine este ușor de memorat și rămâne în mintea clientului. Printr-un proces de branding și rebranding și de creare logo corect efectuat, poți arăta cât de diferit ești de competiția ta și astfel îți mărești valoarea pe piață.

Rebranding

Rebranding-ul este procesul de transformare al unei mărci deja existente și al identității acesteia.

Strategia de brand

O strategie de brand profesională te va ajuta să atragi mai mulți clienți.

Identitatea de brand

Cuprinde toate elementele create de o companie pentru a-și comunica imaginea clienților.

Prin branding crești valoarea afacerii tale

Un branding care te reprezintă va crește valoarea percepută a afacerii tale și a produselor pe care le comercializezi. Conexiunea cu clienții finali se realizează în timp și este un proces care se câștigă treptat. Cu toate acestea, orice expert în marketing îți va spune că grija față de detalii este vitală în relația cu un potențial client. Dacă imaginea firmei tale pe piață este neglijentă, clienții vor percepe acest aspect la nivel subconștient iar vânzările pe termen lung vor scădea. Totul este legat de încredere. Iar un branding sau rebranding corect efectuat este un prim pas în crearea unei relații bazate pe încredere. Alege servicii de branding și rebranding profesionale și du-ți afacerea la următorul nivel.

Call Now Button