Despre Noi

Agentie Web Design Brasov – Suntem o agentie de marketing tanara si dinamica, formata din experti in web design, grafica publicitara, SEO si identitate vizuala. Cidev Concept a luat nastere din pasiunea noastra comuna pentru noile tehnologii din mediul online, dar si pentru a raspunde cererii pe piata pentru solutii de marketing. Dorim sa ajutam clientii cu strategii eficiente de promovare online si offline. De aceea am creat pachete de servicii variate, de la creare de logo la site de prezentare, pentru orice tip de firma, fie de inceput sau cu vechime.

De-a lungul activitatii noastre am creat un portofoliu impresionant de proiecte, dar cel mai important, avem colaborari de success cu clientii nostri.

DE CE NE-AI ALEGE

Alaturi De Noi
Succesul Este Mult Mai Aproape!

Misiunea Noastra

Dorim sa sustinem clientii in afacerile acestora, fie de start up sau cu vechime, prin oferirea de solutii eficiente de marketing online ce vor ajuta la cresterea si dezvoltarea business-ului pe lunga durata.

Viziunea Noastra

Cum mediul online este in plina dezvoltare, dorim sa le implementam cu success in proiectele noastre, si sa oferim clientilor servicii de inalta calitate la preturi avantajoase.

Valorile Noastre

Fiecare proiect este o combinatie excelenta intre pasiunea, creativitatea si profesionalismul nostru cu dorintele si asteptarile clientilor.

Agentie Web Design Brasov – Fiecare noua afacere va avea nevoie de strategii de promovare, fie offline sau online. De la o identitate vizuala puternica, la un website modern, sunt multe variante de promovare. Echipa noastra te poate ajuta! Vom oferi consultanta pentru a te cunoaste mai bine si a intelege tipul si domeniul de activitate a firmei tale, cat si produsele si serviciile oferite. Dupa aceea vom propune solutiile ideale ce sunt mulate pe ceea ce ai nevoie. Pentru o identitate vizuala, ai nevoie de un logo simplu, dar care sa reprezinte grafic compania ta. Expertii nostri in grafica publicitara vor crea logo-ul perfect pentru tine. Iar pentru o prezenta online, vom trece la realizarea unui website modern si usor de navigat, dar care prezinta in detaliu afacerea si produsele si serviciile oferite.

Fiecare client multumit inseamna o colaborare de succes pentru noi. Tinem mult la multumirea clientilor, de aceea dorim sa il cunoastem mai bine si sa oferim strategii personalizate de marketing potrivite afacerii acestora. Iar fiecare nou proiect este o noua sansa de a ne dovedi experienta acumulata in ani, dar si creativitatea si ideile inovative. Portofoliul nostru reprezinta creativitatea noastra combinata cu dorintele clientilor.

Nu ezita sa ne contactezi pentru orice informatie in legatura cu serviciile noastre. Fie ca esti la inceput de drum sau de mai mult timp pe piata, echipa noastra este alaturi de tine!

Echipa cidev concept

Fa Cunostinta Cu Noi!

Radu Aurel Marius

Co-founder / CEO

Radu Timea

Co-founder / Expert SEO

Arthur

Responsabil Anti-Stress

Call Now Button